'Arsenal-spelers vlak voor Manchester City-thuis aan het lachgas: drietal 'out''

'Arsenal-spelers vlak voor Manchester City-thuis aan het lachgas: drietal 'out''

07-12-2018 07:14
41

Meerdere spelers van Arsenal hebben voorafgaand aan het huidige Premier League-seizoen flink de bloemetjes buiten gezet, onthult The Sun. De Britse boulevardkrant heeft beelden gedeeld waarop te zien is hoe de spelers lachgas inhaleren in het Londense nachtleven.

De Gunners waren in augustus, enkele dagen voor de eerste competitiewedstrijd tegen Manchester City, te gast bij een besloten 'champaign and vodka party'. Op bewakingsbeelden zijn Alexandre Lacazette, Mattéo Guendouzi, Pierre-Emerick Aubameyang, Mesut Özil en Sead Kolasinac te zien. De vijf zetten ballonnen met 'hippy crack', naar alle waarschijnlijkheid lachgas, aan hun mond. Lacazette, Guendouzi en Özil lijken het bewustzijn half kwijt te raken.

Henrikh Mkhitaryan en Shkodran Mustafi waren ook aanwezig tijdens het feest. De Armeniër en de Duitser lijken echter van de beruchte ballonnen af te blijven. Volgens The Sun werden er zeventig vrouwen uitgenodigd tijdens het besloten feest. De rekening na afloop zou liefst 28 à 33 duizend euro hebben bedragen.