Poldervaart trekt zich voor PSV-uit op aan Ajax-thuis: Had anders kunnen lopen

Poldervaart trekt zich voor PSV-uit op aan Ajax-thuis: "Had anders kunnen lopen"

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 12:49vr 07-12-2018 om 12:49

Excelsior gaat vrijdagavond op bezoek bij PSV. Adrie Poldervaart, trainer van de Kralingers, heeft zijn plannen klaar en denkt dat de ploeg uit Eindhoven op zoek is naar revanche na het eerste verlies van dit seizoen, uit tegen Feyenoord.

"PSV heeft zich in elke wedstrijd laten gelden, tegen welke ploeg ze ook spelen", aldus Poldervaart in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik denk dat de honger van die ploeg niet alleen bepaald wordt door de nederlaag tegen Feyenoord. Ze zullen op revanche uit zijn, maar daar moeten wij een goed antwoord op hebben. Natuurlijk is Feyenoord een andere club dan wij zijn, maar je kan wel profiteren van hun spelideeën", aldus de Excelsior-coach.

Eerder dit seizoen paste Poldervaart de tactiek van zijn team aan voor de wedstrijd tegen Ajax. "Toen hadden we ons aangepast, en dat ging tot de 1-3 prima. Bij die stand brak er iets waardoor we het lieten lopen, maar daarvoor had het zomaar anders kunnen lopen. Je wil altijd zo lang mogelijk in de wedstrijd blijven en jezelf goed verkopen. Dat doen we natuurlijk door te voetballen, maar we moeten ook de arbeid leveren bij balverlies."

Poll

Maakt Excelsior vrijdagavond een kans tegen PSV?

(515 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws