L'Equipe: Frenkie de Jong was niet eerste keus van Paris Saint-Germain

L'Equipe: Frenkie de Jong was niet eerste keus van Paris Saint-Germain

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 12:37vr 07-12-2018 om 12:37

Laatste update: vrijdag 7 december 2018 om 13:03vr 07-12-2018 om 13:03

Frenkie de Jong was niet direct de eerste optie van Paris Saint-Germain. Dat meldt L'Equipe. N'Golo Kanté (Chelsea) zou bovenaan het verlanglijstje hebben gestaan in de Franse hoofdstad.

PSG probeerde Kanté geruime tijd naar het Parc des Princes te halen. Zonder succes, want de middenvelder bleef bij Chelsea en verlengde twee weken geleden zijn contract tot medio 2023. De belangstelling van PSG verschoof daardoor naar De Jong.

'Het is zeker dat ze een (verdedigende) middenvelder zoeken en ze hebben verregaande interesse in De Jong', schrijft L'Equipe, dat minder stellig is dan De Telegraaf. De ochtendkrant pakte groot uit met het nieuws dat Ajax en PSG akkoord zijn over een transfersom van 75 miljoen euro en dat De Jong zijn keuze ook heeft gemaakt.

L'Equipe meldt dat PSG werkte aan 'verschillende opties'. 'De eerste was Kanté, maar die wil niet om verschillende redenen. Afgelopen zomer hebben ze ook gepraat met Renato Sanches (Bayern München), Mattéo Guendouzi (Arsenal) en Steven N'Zonzi (AS Roma), maar het niet gedaan.'

Lees ook: Frenkie de Jong verzekert zich van speeltijd bij PSG: "Moeiteloos in de basis"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws