'De Ligt één van vier transferdoelwitten ambitieus Juve: Ajacied kost 50 miljoen'

'De Ligt één van vier transferdoelwitten ambitieus Juve: Ajacied kost 50 miljoen'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 13:16vr 07-12-2018 om 13:16

Matthijs de Ligt is één van dé vier transferdoelwitten van Juventus. De Oude Dame heeft het vizier gericht op de Ajax-aanvoerder, Marcelo, Paul Pogba en Isco, zo meldt althans Tuttosport vrijdag.

Van januari tot de zomer staat het hele transferbeleid van technisch directeur Fabio Paratici van Juventus in het teken van het aantrekken van het viertal, claimt de Italiaanse sportkrant. Waar De Ligt en Real Madrid-vleugelverdediger Marcelo op zijn vroegst aan het einde van het seizoen de overstap maken, koestert de Oude Dame de hoop om Pogba en Isco al in de winter te strikken.

De Fransman van Manchester United en de spelmaker van Real Madrid onderhouden namelijk geen al te warme band met hun trainers, respectievelijk José Mourinho en Santiago Solari. Overigens staart Juventus zich niet helemaal blind op het viertal. De club heeft een schaduwlijstje, maar zal die pas aanspreken als De Ligt, Marcelo, Pogba en Isco écht niet haalbaar blijken.

Voor De Ligt heeft de Italiaanse kampioen al een heus transferplan paraat. Zaakwaarnemer Mino Raiola van de Nederlandse verdediger, die op goede voet staat met de directie in Turijn, speelt daarin een grote rol. Ajax vraagt minstens vijftig miljoen euro voor de Oranje-international, weet Tuttosport.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws