Van Bronckhorst hoort Van Persie-uitspraken: 'Dat gaat misschien wel iets te ver'

Van Bronckhorst hoort Van Persie-uitspraken: 'Dat gaat misschien wel iets te ver'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 14:37vr 07-12-2018 om 14:37

Giovanni van Bronckhorst is het niet helemaal eens met Robin van Persie, die na de 4-1 zege op VVV-Venlo blaakte van het zelfvertrouwen. Volgens de aanvaller kan Feyenoord het in deze vorm zelfs FC Barcelona lastig maken. 

"De uitspraken over onverslaanbaarheid gaan misschien wel iets te ver. Barcelona zal toch iets moeilijker worden", laat Van Bronckhorst weten op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. "Het geeft nu aan dat we er gewoon heel positief instaan. We zijn blij dat we het gat hebben verkleind", doelt hij op de achterstand op titelconcurrenten PSV en Ajax.

Na het inhaalduel met VVV neemt Feyenoord het komend weekend op tegen FC Emmen. Helemaal blessurevrij is de selectie niet. "Nicolai Jörgensen is er zondag niet bij. Botteghin heeft vandaag meegetraind dus de kans dat hij speelt is iets groter", aldus Van Bronckhorst, die nog niet weet of Van Persie klaar is voor een nieuwe basisplek. "We moeten morgen bekijken hoe Van Persie ervoor staat na de wedstrijd van gisteren. Hij heeft vaker op kunstgras gespeeld en gescoord."

Mocht de routinier niet starten, dan is Dylan Vente zijn beoogde vervanger. "Dylan is vrij compleet, snel, heeft oog voor loopacties, kan als aanspeelpunt fungeren en kan ook goed koppen", steekt zijn trainer de loftrompet. Ook Vilhena is in goeden doen, weet hij. "Vilhena heeft een hele goede periode gehad bij Oranje en zet dat ook door bij ons. Hij was heel goed tegen PSV."

Poll

Wat wordt FC Emmen - Feyenoord?

(4188 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws