Bayern München ziet Ajax-duo aan het werk: Allebei geweldig gespeeld

Bayern München ziet Ajax-duo aan het werk: "Allebei geweldig gespeeld"

Gepubliceerd: donderdag 13 december 2018 om 10:15do 13-12-2018 om 10:15

Hasan Salihamidzic, sportief directeur van Bayern München, zag woensdagavond Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong aan het werk in de Johan Cruijff. De twee Ajax-talenten staan op het verlanglijstje van de Duitse grootmacht, bevestigt Salihamidzic nogmaals.

De Ligt en De Jong worden begeerd door de grootste clubs van Europa, waaronder Bayern. "Het zijn goede spelers en ze hebben allebei ein super Spiel gemacht", vertelt Salihamidzic aan Kicker. Hij wil niet bevestigen of Bayern concreet in de markt is voor het Ajax-duo. "We moeten kijken wat we nodig hebben. Dat zullen we in alle rust analyseren, maar de transfermarkt is spannend."

Salihamidzic was woensdagavond niet tevreden over de manier waarop Bayern zich naar een 3-3 gelijkspel worstelde tegen Ajax. "We hebben niet goed gespeeld, ook al is het goed dat we de groep hebben gewonnen. Ik had verwacht dat we de bal beter zouden laten rondgaan. We hebben drie of vier goede kansen gehad in de beginfase, maar vervolgens gaven we de wedstrijd uit handen. We belonen onszelf weer niet."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws