Huntelaar ziet droomloting in rook opgaan: Ik had het leuk gevonden

Huntelaar ziet droomloting in rook opgaan: "Ik had het leuk gevonden"

13-12-2018 16:56
53

Klaas Jan Huntelaar kijkt uit naar de loting voor de achtste finale van de Champions League. De droomloting van de Ajax-spits, een tweeluik tegen zijn oude club Schalke 04, is niet meer mogelijk.

Ajax wist woensdagavond niet te winnen van Bayern München (3-3), waardoor de Amsterdammers op de tweede plek eindigen in groep E. "Jammer, dat we Schalke (net als Ajax tweede in de groep, red.) ontlopen. Ik had het leuk gevonden om tegen hen te spelen", zegt Huntelaar tegen ELF Voetbal. De spits kan hoe dan ook wel één van zijn oud-werkgevers treffen. "Real Madrid zou mooi zijn, ook bekend terrein."

Huntelaar weet niet hoe ver het ongeslagen Ajax dit seizoen kan komen. "Ik heb in het verleden een keer met Schalke de halve finale van de Champions League gehaald, maar hoe ver wij nu kunnen komen weet niemand. We bekijken alles stap voor stap. We willen eerst de eerste seizoenshelft positief afsluiten in de beker en in de competitie. In de winterstop kunnen we de batterij opladen voor hopelijk nog meer mooie Europese avonden."

De loting voor de achtste finales van de Champions League is maandag om 12.00 uur in Nyon. Ajax treft FC Porto, Borussia Dortmund, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Juventus, FC Barcelona of Manchester City.

Lees ook: Ajax naar de 1/8 finales: alles wat je moet weten over de Champions League-loting