Van Bronckhorst zet streep door Feyenoord-duo: Niet meer beschikbaar

Van Bronckhorst zet streep door Feyenoord-duo: "Niet meer beschikbaar"

Gepubliceerd: vrijdag 14 december 2018 om 14:10vr 14-12-2018 om 14:10

Eric Botteghin en Jeremiah St. Juste komen voor de winterstop niet meer in actie namens Feyenoord. Dat heeft trainer Giovanni van Bronckhorst bevestigd.

Van Bronckhorst begon vrijdag met een medische update aan de persconferentie van Feyenoord. Slecht nieuws was er over St. Juste en Botteghin. De twee verdedigers komen dit kalenderjaar niet meer in actie voor Feyenoord. "St. Juste heeft een keuzing en is niet meer beschikbaar. Hetzelfde geldt voor Botteghin, die een blessure op de training heeft opgelopen", aldus Van Bronckhorst volgens RTV Rijnmond.

De Feyenoord-trainer is wel hoopvol gestemd over Robin van Persie, Nicolai Jörgensen en Jens Toornstra. Van Persie trainde vrijdag volledig mee en lijkt inzetbaar voor de volgende competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard (zondag). Jörgensen en Toornstra kunnen nog niet spelen, maar naderen hun rentree. Volgende week moet het duo wel fit zijn. Toornstra wordt tegen Fortuna mogelijk weer vervangen door Orkün Kökcü.

"Ik ben er nog niet helemaal uit, maar hij heeft een goed signaal afgegeven vorig week", aldus Van Bronckhorst over Kökcü. "Er kwam een hoop pers op hem af. Op de training merk ik geen verschil, en dat wil je zien. Dat is heel knap op zijn leeftijd.''

Poll

Wat wordt Feyenoord - Fortuna Sittard?

(1581 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws