Clasie: 'Er gaat weinig boven De Kuip, maar zou kunnen dat ik terug moet'

Clasie: 'Er gaat weinig boven De Kuip, maar zou kunnen dat ik terug moet'

15-12-2018 07:19 Laatste update: 07:31
41

Jordy Clasie bloeit dit seizoen op bij Feyenoord. De 27-jarige middenvelder is dolblij met zijn terugkeer in De Kuip, maar hij weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt.

Clasie pakt de draad op na een mindere periode bij Southampton. "Dit betekent niet dat ik nooit meer ergens over de grens zal spelen, want je weet nooit hoe een carrière loopt", zegt de zeventienvoudig international in het Algemeen Dagblad. "Ik sta gewoon nog één seizoen onder contract bij Southampton. Feyenoord heeft mij gehuurd. De vraag is wat er straks gaat gebeuren."

"Ik moet nu zorgen dat ik de Jordy Clasie weer wordt die hier eerder heeft gespeeld", vervolgt de Haarlemmer. "Dan zien we straks in april of mei wel. Dan zullen we met Southampton gaan praten. Daar ben ik nu niet mee bezig. Maar het zou kunnen dat ik na het seizoen terug moet naar Southampton. Dan zal ik daar vol voor mijn kans moeten gaan."

"Feyenoord is mijn club, er gaat voor mij weinig boven de Kuip. Maar je hebt nooit de garantie dat je zomaar kunt blijven", besluit Clasie.