Poldervaart niet blij met analyse FOX: Zeggen jullie weer: ze voetballen te veel

Poldervaart niet blij met analyse FOX: "Zeggen jullie weer: ze voetballen te veel"

15-12-2018 23:33 Laatste update: 23:54
10

Excelsior-trainer Adrie Poldervaart stond na afloop van de uitwedstrijd tegen AZ vol chagrijn de media te woord. De Kralingers leken met een puntje terug naar huis te kunnen gaan, maar kregen in de derde minuut van de blessuretijd nog de winnende 2-1 van Bjorn Johnsen om de oren.

Poldervaart vindt dat AZ terecht gewonnen heeft, maar had niet meer op de late goal gerekend. "Er ging nog een bal in de tribunes. Ik dacht: nou prima, dat duurt ook weer eventjes. We trekken hem over de streep. Maar dan komt er één indraaiende voorzet... Dat is zo ontzettend sneu. We werken onze kloten ervan af, dan is het fijn als je gesteund wordt met een puntje."

FOX Sports-interviewer Pascal Kamperman constateert dat Excelsior een stuk behoudender speelde dan normaal gesproken, maar dat deze aanpassing niets heeft opgeleverd. Die opmerking schiet echter in het verkeerde keelgat bij Poldervaart. "Als wij hier gaan voetballen, zeggen jullie weer: ze voetballen te veel, ze moeten de bal wegschieten", aldus de zichtbaar geïrriteerde trainer. "Ik geloof daar dus niet in, je moet eerst zorgen dat je voetbal goed is. Maar vandaag lukte dat niet door de druk van AZ."

No Poll