'Anonieme United-ster': 'Negentig procent van selectie staat niet achter Mourinho'

'Anonieme United-ster': 'Negentig procent van selectie staat niet achter Mourinho'

16-12-2018 08:36
33

Liefst negentig procent van de selectie van Manchester United is het vertrouwen in José Mourinho helemaal kwijt. Dat heeft een sterspeler van The Mancunians - die nog wél achter de manager staat - verklaard tegenover vrienden, zo meldt althans The Sun.

Ook een groot deel van de technische staf heeft het volledig gehad met de Portugese manager. "Ik zal hier nog zijn, lang nadat Mourinho is vertrokken", zegt een staflid, die een aanvaring heeft gehad met The Special One, anoniem in The Sun.

De boulevardkrant schrijft dat het moraal binnen United een dieptepunt heeft bereikt, sinds de aanvaring van Mourinho met Paul Pogba. De manager noemde zijn Franse sterspeler 'een virus' na het 2-2 gelijkspel tegen Southampton twee weken geleden. Binnen de selectie leeft de vrees dat de topper tegen Liverpool een genadeloze afstraffing wordt.

Zaakwaarnemer Jorge Mendes verklaarde onlangs nog dat de 55-jarige Mourinho absoluut niet aan opstappen denkt. Maar de manager is naar verluidt allerminst tevreden over het beleid van vice-voorzitter Ed Woodward. Ook de komst van een director of football zou zijn vertrek kunnen bespoedigen, eindigt The Sun.

Lees ookWild gerucht van The Mirror: Mourinho wil wintertransfer van 'splijtzwam' Pogba