Van Hanegem prijst PSV: 'Vond het geweldig dat ze die gasten er uit gooiden'

Van Hanegem prijst PSV: 'Vond het geweldig dat ze die gasten er uit gooiden'

Gepubliceerd: zondag 16 december 2018 om 10:28zo 16-12-2018 om 10:28

Willem van Hanegem vindt dat PSV het goed gedaan heeft in de Champions League. Het Feyenoord-icoon stelt dat de Eindhovenaren naar hun mogelijkheden gepresteerd hebben en dat ze daar tevreden mee mogen zijn.

PSV eindigde in een groep met Barcelona, Tottenham Hotspur en Inter met twee punten als vierde. "Ik vind dat ze het wel redelijk gedaan hebben in die poule", zegt Van Hanegem in De Tafel van Kees. "Ik had echt niet verwacht dat ze er doorheen zouden komen. Iedereen zegt bijvoorbeeld van tevoren dat ze kansloos zouden zijn tegen Barcelona, kaar ze komen zelfs op voorsprong. Dat vinden we opeens dat ze hadden moeten winnen. Nee, ik ben tevreden over PSV."

Van Hanegem kon genieten van het feit dat PSV Inter in Milaan de toegang tot de knock-outfase ontzegde. "Ik vond het wel geweldig dat ze die gasten (Inter, red.) er uit gooiden. Zij hebben een heleboel arrogante spelers. Die hebben toch gedacht: ze hebben toch nergens om voor te spelen. Ik gunde het Spurs meer dan Inter en dan hup, wegwezen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws