NEC in gesprek met De Gier: 'Kan best pittig worden als je elfde staat'

NEC in gesprek met De Gier: 'Kan best pittig worden als je elfde staat'

Gepubliceerd: zondag 16 december 2018 om 11:02zo 16-12-2018 om 11:02

Wilco van Schaik gaat in de winterstop het gesprek aan met Jack de Gier over de eerste seizoenshelft. De Nijmegenaren staan na de 0-1 thuisnederlaag tegen MVV van afgelopen vrijdag op de elfde plaats en de kritiek op De Gier neemt toe.

In de winterstop wordt de eerste seizoenshelft geëvalueerd bij NEC. "Dat ben ik niet anders gewend te doen", zegt algemeen directeur Van Schaik bij De Tafel van Kees. "Je gaat dingen benoemen met elkaar en dat kan best een pittig gesprek worden als je elfde staat. Dat hoeft alleen niet te betekenen dat het einde verhaal is voor Jack. Hij staat morgen gewoon voor de groep en overmorgen ook."

De directeur van de Nijmegenaren deed ook een boekje open over het vertrek van technisch directeur Remco Oversier. "Wij waren het niet eens over hoe we tot resultaten moesten komen en hoe we dat het komende half jaar gingen invullen. Dan kun je blijven discussiëren, maar op een gegeven moment moet je zeggen dat het ophoudt. In de vergadering van de RvC zijn we tot die conclusie gekomen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws