Ten Hag ontkent akkoord met Magallán en Traoré: Hebben wij dat gezegd?

Ten Hag ontkent akkoord met Magallán en Traoré: "Hebben wij dat gezegd?"

16-12-2018 14:36
36

Erik Ten Hag ontkent een akkoord met Lisandro Magallán en Lassina Traoré. Magallán is volgens zowel Argentijnse als Nederlandse media onderweg naar Amsterdam en Ajax Cape Town maakte een transfer van Traoré zelfs al wereldkundig. De Ajax-trainer trapt echter op de rem.

FOX Sports-presentator Jan-Joost van Gangelen is vrij stellig wanneer hij Ten Hag interviewt. De trainer neemt gas terug en ontkent een akkoord. "Hebben wij dat gezegd? Volgens mij niet. Dan zou ik het moeten weten, toch?", vertelt Ten Hag aan FOX Sports. "Als we nieuws hebben, melden we dat via de officiële kanalen."

Ajax speelt zondagmiddag tegen De Graafschap. Ten Hag houdt geen rekening met een monsterscore en richt zich in eerste instantie op een overwinning. Wel vindt hij het belangrijk dat de supporters waar voor hun geld krijgen. "Afgelopen woensdag hebben we heel erg aan klantenbinding gedaan, zoals het hele jaar. Dat moet je iedere wedstrijd brengen. Dat is de eis en dat mogen mensen van ons verwachten."

"Wij kijken ook naar de stand en weten dat de verschillen tussen PSV, Feyenoord en Ajax heel klein zijn en dat het doelsaldo aan het einde bepalend kan zijn. Het gaat eerst om winnen. Daar moet je eerst voor zorgen."