'Real Madrid wil De Ligt en gaat proberen om Juve én Barcelona af te troeven'

'Real Madrid wil De Ligt en gaat proberen om Juve én Barcelona af te troeven'

18-12-2018 12:31
75

Real Madrid gaat zich mengen in de strijd om Matthijs de Ligt. Cadena SER, dat vaak op de proppen komt met transfernieuws over de Spaanse grootmacht, meldt dat dinsdag. De link met De Ligt is natuurlijk pikant: maandag werd Ajax gekoppeld aan Real in de achtste finales van de Champions League. 

Volgens Cadena SER 'ontstaat er dagelijks meer en meer belangstelling voor De Ligt'. De negentienjarige captain van Ajax, die maandag werd gekroond tot Golden Boy van 2018, prijkte al op de verlanglijstjes van onder meer FC Barcelona, Bayern München en Juventus. 

Nu mengt dus ook De Koninklijke zich in de strijd om het supertalent. Scouts van Real schrijven blijkbaar al maandenlang enthousiaste rapporten over De Ligt. De regerend Champions League-winnaar is van plan om in de zomer een bod uit te brengen op de Oranje-international. 

Cadena SER vraagt zich hardop af of het Real gaat lukken om De Ligt naar Santiago Bernabéu te halen. Twee redenen: Juventus zou momenteel aan kop gaan in de race om de handtekening van de tiener. Mocht De Ligt toch kiezen voor een transfer naar Spanje, dan schijnt hij een uitgesproken voorkeur te hebben voor Barça. 

No Poll