Overmars schudt Barcelona wakker: 'Twee clubs erg dichtbij De Ligt en De Jong'

Overmars schudt Barcelona wakker: 'Twee clubs erg dichtbij De Ligt en De Jong'

Gepubliceerd: dinsdag 18 december 2018 om 15:23di 18-12-2018 om 15:23

Naast FC Barcelona zijn er 'nóg twee clubs' in de race voor Ajacieden Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Dat zegt Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax, in gesprek met Spaanse media. Zelf heeft-ie gezien zijn verleden in Camp Nou een uitgesproken voorkeur. 

AS en Sport vroegen Overmars het hemd van het lijf over De Ligt en De Jong, die al maanden worden gelinkt aan alle grote clubs van Europa. "Barcelona is mijn favoriet. Het is een fantastische club, maar twee andere clubs zijn ook erg dichtbij", aldus de oud-aanvaller van Barça. "Iedereen in Europa houdt die twee in de gaten, daarom zal Barcelona slim moeten handelen."

De aanwezigheid van bepaalde sterspelers in Catalonië kan De Ligt en/of De Jong mogelijk over de streep trekken, denkt Overmars. "Lionel Messi kan helpen. Geld is niet belangrijk voor De Ligt en De Jong. Vorig jaar hadden ze ook kunnen vertrekken met goede aanbiedingen op zak. Toen besloten ze te blijven. Ik hoef ze geen mooie verhalen over Barcelona te vertellen, dat weten ze al."

Lees ook: 'Real Madrid wil De Ligt en gaat proberen om Juve én Barcelona af te troeven'

Poll

Verkassen De Ligt en De Jong in 2019 naar Barça?

(8934 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws