Zomeraankoop van FC Utrecht vaak op de bank: Ja, natuurlijk frustreert dat

Zomeraankoop van FC Utrecht vaak op de bank: "Ja, natuurlijk frustreert dat"

Gepubliceerd: dinsdag 18 december 2018 om 16:02di 18-12-2018 om 16:02

Laatste update: dinsdag 18 december 2018 om 16:23di 18-12-2018 om 16:23

Emil Bergström is niet happy met zijn situatie bij FC Utrecht. De Zweedse verdediger stond dit seizoen slechts vier keer in de basis. Afgelopen zondag was Bergström met een doelpunt belangrijk tegen sc Heerenveen. Hij hoopt vanaf nu meer speeltijd te krijgen. 

Bergström kreeg in het Abe Lenstra Stadion een basisplaats omdat concurrent Timo Letschert tijdens de warming-up afhaakte met een blessure. Een week eerder verving hij Letschert ook al tegen Heracles Almelo. In Friesland kopte Bergström na een kwartier de 0-1 binnen in Heerenveen. "Daar was ik heel blij mee. Een heerlijk gevoel", aldus de stopper in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

Bergström kwam afgelopen zomer transfervrij naar stadion Galgenwaard. Zijn debuutseizoen verloopt vooralsnog teleurstellend, met haast wekelijks een plek op de bank. "Ja, natuurlijk frustreert dat. Ik denk dat ik de kwaliteiten heb om te spelen in de competitie. Ik denk dat ik deze twee wedstrijden heb laten zien wat ik kan toevoegen. Ik moet spelen. Ik ben er goed genoeg voor."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws