'Bayern heeft Robben-opvolger op het oog: ook Arsenal en Spurs geïnteresseerd'

'Bayern heeft Robben-opvolger op het oog: ook Arsenal en Spurs geïnteresseerd'

19-12-2018 11:56 Laatste update: 14:07
23

Bayern München heeft in de zoektocht naar een opvolger van Arjen Robben de ogen laten vallen op AS Roma-aanvaller Cengiz Ünder. Der Rekordmeister is echter niet het enige team dat aast op de Turkse aanvaller.

Volgens ESPN stellen 'bronnen dichtbij de speler' namelijk dat ook Premier League-ploegen Arsenal en Tottenham Hotspur interesse hebben in de 21-jarige aanvaller. Bij Bayern wordt Ünder gezien als de opvolger van Arjen Robben, die aan het eind van het seizoen Bayern zal verlaten.

ESPN stelt dat Roma zo'n vijftig miljoen euro wenst te vangen voor Ünder. De zeventienvoudig Turks international zou echter liever naar de Premier League dan naar de Bundesliga verkassen, wat voor Bayern een probleem op kan leveren.

Ünder maakt bij Roma een uitstekend seizoen door met vier assists en twee goals in veertien competitiewedstrijden. In de Champions League was de aanvaller al goed voor drie goals en twee assists. Hij zou het momenteel goed naar zijn zin hebben in de Italiaanse hoofdstad, maar is daar met een jaarsalaris van ongeveer één miljoen euro een van de slechtst betaalde spelers. Het contract van Ünder bij AS Roma loopt nog tot 2022.