Mourinho reageert voor het eerst op ontslag: Het is game over

Mourinho reageert voor het eerst op ontslag: "Het is game over"

19-12-2018 16:49
27

José Mourinho heeft zich voor het eerst laten horen na zijn ontslag bij Manchester United. De Portugees stond woensdagmiddag Sky Sports te woord in Londen.

Mourinho werd woensdag voor zijn huis opgewacht door het Engelse medium. Hij wilde de pers liever niet te woord staan, maar ontkwam er niet aan. "We kunnen het over zoveel dingen hebben, over goede, maar ook minder goede dingen. Maar dat is niet wie ik ben", zegt Mourinho.

"Het is klaar. Manchester United heeft een toekomst zonder mij en ik heb een toekomst zonder Manchester United. Waarom zou ik met jou en de supporters mijn gevoel moeten delen? Het is over."

Mourinho toonde zich de afgelopen maanden kritisch op veel zaken, onder meer op zijn clubleiding. Hij voelt zich echter niet geroepen om de clubleiding te bekritiseren. "Je ziet altijd dat managers kritisch zijn en mensen de schuld geven. Zo ben ik niet. Ik wil het gewoon afsluiten. Het is game over."

"Ik hoop dat de media dat respecteren. Ik heb het recht om mijn leven te leven tot ik terugkeer in het voetbal. Ik doe boodschappen en maak een wandeling. Dat is wat ik wil doen. Manchester United is verleden tijd."