'Mogelijk geen transfersom voor PSV: Turken willen wachten op Isimat-Mirin'

'Mogelijk geen transfersom voor PSV: Turken willen wachten op Isimat-Mirin'

Gepubliceerd: donderdag 20 december 2018 om 07:25do 20-12-2018 om 07:25

Nicolas Isimat-Mirin staat nog steeds in de belangstelling van Besiktas. De Turkse topclub wil de 27-jarige verdediger in de zomer transfervrij oppikken in Eindhoven, waardoor PSV met lege handen achterblijft, meldt het Eindhovens Dagblad.

Isimat-Mirin is momenteel bankzitter bij PSV, waar zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt. Voor PSV is januari daarom de laatste kans om nog wat te vangen voor de Fransman. Volgens het ED wil Besiktas in de winter echter nog niet doorpakken. De club uit Istanbul was vorige zomer ook al geïnteresseerd, maar toen ging een transfer uiteindelijk niet door.

Het perspectief is voor Isimat flink geslonken in het Philips Stadion. Hij komt onder trainer Mark van Bommel en na de komst van Nick Viergever slechts sporadisch in actie. Doordat PSV al is uitgeschakeld in het bekertoernooi lonkt in de tweede seizoenshelft geen speeltijd meer. Een vertrek zou voor PSV bovendien ruimte vrijmaken in het salarishuis.

Lundqvist
Ook naar Ramon Pascal Lundqvist wordt volop geïnformeerd. De 21-jarige middenvelder steekt in goede vorm bij Jong PSV. Zaakwaarnemer Santi Kolk noemt geen namen, maar erkent dat er belangstelling is uit de Eredivisie. "We wachten eerst af hoe PSV de zaken bekijkt. Daarna kunnen we een beslissing nemen over zijn toekomst."

Het contract van de Zweed loopt in juni af en dus vraagt PSV niet de hoofdprijs. Lundqvist kende in Eindhoven het nodige blessureleed, maar heeft de draad nu opgepakt. Vorige zomer ketste een overgang naar PEC op het nippertje af.

Lees ookBesiktas bevestigt vertrek Pepe, onduidelijkheid over Babel

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet PSV Isimat laten gaan in januari?

Ja
89%
Nee
11%
(6903 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws