De Nederlandse topdrie is ook interessant, of het buitenland

"De Nederlandse topdrie is ook interessant, of het buitenland"

21-12-2018 18:41
53

Abdennasser El Khayati overweegt in de toekomst een financieel aantrekkelijke toekomstkeuze te maken. De uitblinker van ADO Den Haag wil graag hogerop. Als de Nederlandse topdrie niet voor hem langskomt, wil hij graag naar het buitenland.

"De vraag is logisch, maar ik ben daar echt niet mee bezig", El Khayati vrijdag bij TV West Sport. "De transfermarkt gaat open en spelers kunnen gekocht en verkocht worden. Dan is het logisch dat ook ik ter sprake kom. ADO is toch de club waar ik alles aan te danken heb. Ik heb me hier kunnen laten zien en mezelf in de etalage kunnen zetten. Dat is me aardig gelukt. dus ik hoop dat ADO daar een aardig zakcentje voor terugkrijgt."

"Nee, er is nog geen aanbod", reageert El Khayati op de vraag of er concrete aanbiedingen zijn. "Ik wil natuurlijk een stap hogerop maken. Als dat in de winterstop kan, ga ik daar naar luisteren. De Nederlandse topdrie is ook interessant, of het buitenland. Ik heb daar nog niet over nagedacht. Als je een stap maakt naar een van de betere clubs van Nederland is dat interessant en anders gewoon het buitenland, maar ik weet niet waar precies."

El Khayati wordt binnenkort dertig jaar en dus overweegt hij ook voor het geld te kiezen. "Ik heb daar al een aantal keren niet voor gekozen. Daardoor ben ik ook nog speler van ADO. Je hebt het niet zelf in de hand, dus je moet op een gegeven moment ook aan het financiële gaan denken."