De Jong: 'Ik heb het gevoel dat de stemming een beetje is alsof ik al weg ben'

De Jong: 'Ik heb het gevoel dat de stemming een beetje is alsof ik al weg ben'

22-12-2018 10:04
49

Frenkie de Jong sluit niet uit dat hij nog een seizoen bij Ajax blijft. De middenvelder, die in de nadrukkelijke belangstelling van Paris Saint-Germain staat, zegt dat hij de keuze met betrekking tot zijn toekomst nog niet gemaakt heeft.

Er wordt veel gespeculeerd over de toekomst van De Jong, die serieus zou overwegen om naar Paris Saint-Germain over te stappen. "Er wordt natuurlijk veel gesproken over mij", zegt De Jong tegen de NOS.  "In het buitenland is het erg veel momenteel. Ik heb er geen probleem mee. Ik denk dat het wel zo zal blijven totdat het op een gegeven moment bekend is waar ik naartoe ga of als het duidelijk is dat ik nog een jaar bij Ajax blijf."

De middenvelder stelt dat die kans er best in zit. "Ja natuurlijk. Ik heb het gevoel dat de stemming nu een beetje is alsof ik al weg ben en het alleen nog afwachten is welke club het wordt. Maar dat is zeker niet zo. Stel dat ik vertrek, dan denk ik dat het heel belangrijk is wat voor een soort club ik kies. En wat voor soort voetbal ze spelen. En wat de visie van de trainer is."