Van Leer ging viral door relatie met Martens: 'Er is wel belangrijker nieuws'

Van Leer ging viral door relatie met Martens: 'Er is wel belangrijker nieuws'

22-12-2018 16:15 Laatste update: 16:35
27

Benjamin van Leer is al jarenlang een bekend gezicht in de voetbalwereld, maar haalde afgelopen zomer ineens de showbizzrubrieken. De keeper van NAC Breda heeft sinds een half jaar een relatie met FC Barcelona-ster Lieke Martens.

Afgelopen zomer praatten de twee hun mond voorbij: Van Leer en Martens postten een foto van hetzelfde balkon via hun Instagram Story. Oplettende Instagram-gebruikers hadden de link snel gelegd. "Het werd zo groot, dat vond ik een beetje raar", vertelt de doelman lachend aan FOX Sports. "Binnen een half uur stond het op internet. Ik dacht: oké... Maar ik geloof dat er wel belangrijker nieuws in de wereld is."

Van Leer gaat tegenwoordig door het leven als 'speelstersman' en is al regelmatig benaderd door RTL Boulevard en SBS Shownieuws. "Het is wel een dingetje hè, in deze machowereld? Wat doet jouw vriendin? Ja, die voetbalt ook", lacht hij. "Maar zij heeft haar carrière, ik heb mijn carrière en wij steunen elkaar daarin. Dat we elkaar niet elke dag zouden zien, dat wisten we van tevoren al wel."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja, het was mijn balkon🙈🤷🏾‍♂️ anyway, nu mag het weer rustig worden🙋🏽‍♂️😚✌🏾❤ #vergezocht🕵🏽‍♂️ #complimenten🏆#beetjeprivemagookwel😂

Een bericht gedeeld door Benjamin van Leer (@bvanleer1992) op