Update: Feyenoord op woensdag, Ajax dag later tegen Heerenveen in KNVB Beker

Update: Feyenoord op woensdag, Ajax dag later tegen Heerenveen in KNVB Beker

24-12-2018 13:21 Laatste update: 13:25
198

Ajax speelt in de kwartfinale van de KNVB Beker thuis tegen sc Heerenveen. Ook Feyenoord mag in het eigen stadion aantreden: Fortuna Sittard, dat onlangs nog won in De Kuip, is de tegenstander.

FC Twente treft Willem II en AZ neemt het op tegen Vitesse, dat in 2017 de finale won ten koste van de Alkmaarders. De wedstrijden worden gespeeld op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 januari. Ajax speelt op zondag 20 januari al voor de competitie tegen sc Heerenveen en treft de Friezen dus twee keer in korte tijd.

Wedden

Meer odds

Opvallend genoeg speelt Feyenoord opnieuw een thuiswedstrijd in de beker: de achttiende in de laatste 21 bekerwedstrijden. Dit seizoen ging de regerend bekerwinnaar op bezoek bij de amateurs van vv Gemert en rekende het thuis af met ADO Den Haag en FC Utrecht.

Update 24/12, 13:21 uur: Het programma voor de kwartfinales van de KNVB Beker is inmiddels bekend. AZ en Vitesse trappen op dinsdag 22 januari af. FC Twente - Willem II en Feyenoord - Fortuna Sittard worden woensdag 23 januari gespeeld. De laatste kwartfinale wordt donderdag 24 januari afgewerkt, wanneer Ajax het in eigen stadion opneemt tegen sc Heerenveen.