'Groningen wil toeslaan in de winter: Bruns en twee Ajacieden op het oog'

'Groningen wil toeslaan in de winter: Bruns en twee Ajacieden op het oog'

Gepubliceerd: maandag 24 december 2018 om 07:54ma 24-12-2018 om 07:54

Laatste update: vrijdag 28 december 2018 om 09:28vr 28-12-2018 om 09:28

FC Groningen hoopt zich in de winterstop te versterken met twee Ajacieden. Terwijl Mateo Cassierra terugkeert naar Ajax wil de Trots van het Noorden Kaj Sierhuis en Dani de Wit juist naar Groningen halen.

Dat meldt Dagblad van het Noorden. Cassierra is niet gelukkig bij FC Groningen en keert terug naar Ajax. In ruil daarvoor hoopt de huidige nummer vijftien van de Eredivisie Sierhuis en De Wit naar Groningen te halen. "Het klopt dat wij in constructief overleg zijn met Ajax", bevestigt directeur Hans Nijland tegenover het medium. De spits en middenvelder maken hun minuten dit seizoen vooral in Jong Ajax.

Groningen probeert daarnaast de ervaren Thomas Bruns weg te halen bij Vitesse. Volgens de Gelderlander mag Bruns worden verhuurd, maar zijn naast Groningen ook NAC Breda en het buitenland voor hem in de markt.

De noorderlingen hebben met Iliass Bel Hassani in ieder geval al bijna één ervaren kracht gehuurd van AZ. Volgens Dagblad van het Noorden is Bel Hassani inmiddels 'medisch gekeurd en klaar om gepresenteerd te worden'.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws