'Feyenoord hoopt op terugkeer Karsdorp en klopt aan bij AS Roma'

'Feyenoord hoopt op terugkeer Karsdorp en klopt aan bij AS Roma'

24-12-2018 08:19 Laatste update: 14:11
57

Feyenoord zou bij AS Roma navraag hebben gedaan naar Rick Karsdorp. De Rotterdammers zouden de verdediger graag terug willen halen naar De Kuip via een verhuur. De Italianen zouden daar ook voor open staan.

Dat meldt journalist Nicolò Schira van La Gazzetta dello Sport. Feyenoord wil Karsdorp graag het komende halfjaar lenen van de Romeinen. De rechtsback werd in de zomer van 2017 voor veertien miljoen euro weggekocht bij Feyenoord. Het avontuur van Karsdorp bij AS Roma is nog niet bepaald een doorslaand succes. Hij speelde, mede door blessures, nog maar vier wedstrijden in het shirt van de Italiaanse ploeg.

Dit seizoen staat de teller voor Karsdorp op 98 speelminuten in de Serie A, verdeeld over twee wedstrijden. Ook in de Champions League deed de 23-jarige verdediger 21 minuten mee, in de met 0-2 verloren thuiswedstrijd tegen Real Madrid.

Het is niet voor het eerst dat Karsdorp in verband wordt gebracht met een (tijdelijke) terugkeer naar Feyenoord. De Italiaanse sportkrant schreef in oktober ook al dat Feyenoord een goede optie zou zijn voor de Nederlander.