Van Hooijdonk en Vermeulen kraken Feyenoord-duo: 'Het was heel vaak niks'

Van Hooijdonk en Vermeulen kraken Feyenoord-duo: 'Het was heel vaak niks'

24-12-2018 10:22
39

Feyenoord kan onmogelijk tevreden zijn over de eerste helft van het seizoen. Dat stellen Pierre van Hooijdonk en Arno Vermeulen op de website van de NOS. Het gat naar titelkandidaten PSV en Ajax lijkt na zeventien speelrondes al onoverbrugbaar. 

"Vooral tegen PSV zag het er erg goed uit, maar over het algemeen blijft Feyenoord ver achter bij PSV en Ajax. De doelstelling was om mee te doen om de titel, maar ze zijn nu, in december al afgehaakt. Dat is teleurstellend. De beker is opnieuw de enige hoop", constateert Van Hooijdonk.

De voormalig spits van de Rotterdammers is met name teleurgesteld in Jordy Clasie. "Hij wordt wel wat beter, maar ik had meer van hem verwacht. Dan zie je dat het niet zonder gevolgen blijft als je een tijdlang niet speelt. Hij is zelden de Clasie geweest die we kennen uit zijn eerste periode."

Commentator Vermeulen vindt dat Sam Larsson ondermaats presteert. "Tegen PSV liet hij opeens zien hoe goed hij wel niet kan voetballen, maar tegen Fortuna was het weer helemaal niks. En dit seizoen was het heel vaak niks. De anderen kunnen gewoon niet beter, de meeste Feyenoorders zijn gewoon net niet goed genoeg."