Update: Nieuwe club Weah bekend, Celtic maakt transfer wereldkundig

Update: Nieuwe club Weah bekend, Celtic maakt transfer wereldkundig

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 20:34ma 07-01-2019 om 20:34

Laatste update: maandag 7 januari 2019 om 20:36ma 07-01-2019 om 20:36

Paris Saint-Germain-talent Timothy Weah (18) zal de tweede seizoenshelft buiten Parijs doorbrengen, heeft hij op Eerste Kerstdag bekendgemaakt via Instagram. De zoon van voormalig Ballon d'Or-winnaar én Liberiaans president George Weah komt dit seizoen nauwelijks aan spelen toe bij PSG.

Weah speelde negentig minuten mee tijdens de Super Cup-wedstrijd tegen AS Monaco en deed 53 minuten mee tijdens de eerste twee competitiewedstrijden, tegen Caen en Guingamp. Sindsdien is hij echter niet één keer opgenomen in de wedstrijdselectie van de Ligue 1-koploper.

De in New York geboren spits dan ook worden verhuurd om meer ervaring op te doen. Dit heeft hij dinsdag laten weten via een Instagram-post. 'Ik houd van jullie en ik zal alles geven om over een half jaar terug te keren in het Parc des Princes', deelt hij de PSG-supporters mee.

Waar Weah zijn carrière gaat voorzetten, is overigens nog maar de vraag. France Football noemt de Franse subtopper Racing Strasbourg en de Schotse koploper Celtic als mogelijke bestemmingen voor de achtvoudig Amerikaans international.

Update 7/1, 20.34: Weah zet zijn carrière voort bij Celtic. De regerend landskampioen van Schotland heeft via de officiële kanalen bekendgemaakt dat het de Amerikaans international tot het einde van het seizoen van PSG huurt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws