'Real maakt werk van Hazard: Isco en Kovacic moeten omgekeerde weg bewandelen'

'Real maakt werk van Hazard: Isco en Kovacic moeten omgekeerde weg bewandelen'

26-12-2018 08:20
37

Real Madrid maakt werk van de transfer van Eden Hazard. De Champions League-titelhouder wil Isco en Mateo Kovacic in de deal betrekken om Chelsea over de streep te trekken. Dat meldt althans de Spaanse radiozender Onda Cero.

Kovacic is dit seizoen al op huurbasis actief op Stamford Bridge. De Kroatische middenvelder is onder manager Maurizio Sarri een vaste waarde. Isco kan niet overweg met trainer Santiago Solari en lijkt zijn langste tijd bij Real Madrid te hebben gehad. Door de Spaanse international in ruil aan te bieden moet de Koninklijke in staat zijn om de transfersom voor Hazard op te hoesten.

Hazard moet Real van nieuwe impulsen voorzien. De 27-jarige Belg heeft een contract tot medio 2020 bij Chelsea. De Londenaren proberen hem te overtuigen een nieuwe verbintenis te tekenen, maar tot dusver zonder succes. Dat maakt een transfer in de zomer alleen maar waarschijnlijker.

Overigens houden ook Paris Saint-Germain en Manchester City de situatie van Hazard in de gaten, maar Real heeft om diverse redenen de beste papieren. Zo heeft de Rode Duivel zelf een voorkeur voor de Madrilenen, die landgenoot Thibaut Courtois vorige zomer al overnamen van Chelsea.