Zenuwlijer van Vitesse: De bank is voor mij een elektrische stoel

Zenuwlijer van Vitesse: "De bank is voor mij een elektrische stoel"

26-12-2018 11:46 Laatste update: 11:47
34

De grootste zenuwlijer van de Eredivisie is waarschijnlijk Leonid Slutsky. De Russische trainer van Vitesse is tijdens wedstrijden negentig minuten lang gestrest. Slutsky weet niet precies waar zijn gigantische nervositeit vandaan komt. 

"De bank is voor mij een elektrische stoel. Ik heb er geen ander woord voor. Ik weet niet waarom ik zo reageer op stress. Ik moet iedere week weer die martelgang ondergaan...", aldus de oefenmeester in een groot interview met Voetbal International. "Voor mij is de bank de ergste en meest nerveuze plek ter wereld. Bij iedere tegentreffer of bij gevaar voor ons doel sterf ik een klein beetje."

Wedden

Meer odds

"Ik heb er echt van alles aan proberen te doen, tot psychologen aan toe. Maar je komt uiteindelijk op een punt in je leven dat je moet accepteren wie je bent. I can not pretend. Ik ben wie ik ben."

"En ook al ziet het er allemaal uit alsof ik alleen maar emotioneel ben; er ontgaat me niets", vervolgt Slutsky. "Analyseren, coachen; ik kan de juiste dingen blijven doen voor mijn jongens, daar gaat het om. Maar voetbal is mijn leven en bij iedere nederlaag sterf ik nog steeds van binnen."