Sky Deutschland: Schalke wil 'wilde transferwinter' bekronen met Bergwijn én Kökcu

Sky Deutschland: Schalke wil 'wilde transferwinter' bekronen met Bergwijn én Kökcu

26-12-2018 19:51 Laatste update: 20:09
114

Schalke 04 richt het vizier tijdens de winterse transferperiode op de Eredivisie, meldt de Duitse tak van Sky Sports op Tweede Kerstdag. Die Königsblauen zouden het vizier hebben gericht op PSV-aanvaller Steven Bergwijn (foto) en Feyenoord-talent Orkun Kökcü.

Volgens reporter Dirk Schlarmann zijn de plannen van Schalke serieus en hebben ze 'alle geld van de wereld' over voor de twee aanvallers. 'Het kan wel eens een wilde transferperiode worden', kondigt Schlarmann aan via Twitter. De club uit Gelsenkirchen staat halverwege het Bundesliga-seizoen op een teleurstellende dertiende plek en wil de selectie verversen tijdens de winterstop.

Wedden

Meer odds

Bergwijn wordt al langere tijd gevolgd door buitenlandse scouts: het Eindhovens Dagblad schreef onlangs dat PSV zich al heeft neergelegd bij een zomers vertrek van de kersverse Oranje-international, die naar verwachting dertig à veertig miljoen euro op moet leveren. Of Bergwijn tussentijds al wil vertrekken of dat hij eerst de titelrace met PSV af wil maken, is niet duidelijk. Kokcü werd onlangs gelinkt aan de Turkse topclub Besiktas, maar is volgens zijn vader 'alleen maar met Feyenoord bezig'.