'Gefrustreerde' Locadia dubt na primeur tegen Arsenal: 'Lastig om te zeggen'

'Gefrustreerde' Locadia dubt na primeur tegen Arsenal: 'Lastig om te zeggen'

27-12-2018 07:48 Laatste update: 07:58
21

Op de drempel van 2019 viel er bij Brighton & Hove Albion eíndelijk iets te juichen voor Jürgen Locadia. Woensdagavond, tijdens het competitieduel met Arsenal (1-1), tekende de Nederlandse spits voor zijn eerste treffer van het seizoen. Locadia had dat doelpunt hard nodig. 

"Ja, dit was een van mijn beste wedstrijden in de Premier League", vertelde hij na de remise, in gesprek met De Telegraaf. "Het is mooi om op Boxing Day te scoren, en dan ook nog tegen Arsenal. Het ging goed. Fijn dat ik de kans kreeg."

Wedden

Meer odds

In november vertelde een gefrustreerde Locadia in een interview met het dagblad nog dat hij aast op een vertrek uit Brighton. "Ik vind het lastig om nu iets over mijn situatie te zeggen. Ik ben niet boos, ofzo. Ik ben blij dat ik nu weer meer minuten maak en mezelf kan laten zien."

Locadia (25) verkaste in januari 2018 voor een slordige zeventien miljoen euro van PSV naar Engeland. Brighton-manager Chris Hughton gunde hem dit seizoen pas drie keer een basisplaats. Locadia viel tien keer in.