Geruchten in Enschede: ontevreden Twente denkt aan Dessers en Boymans

Geruchten in Enschede: ontevreden Twente denkt aan Dessers en Boymans

27-12-2018 14:48
176

In de zoektocht naar een alternatief voor Tom Boere denkt FC Twente aan Ferdy Druijff, Ruud Boymans en Cyriel Dessers. Fansite Twenteinsite heeft dat vernomen in de Enschedese wandelgangen. 

De namen van de drie spitsen zingen rond bij Twente. De komst van een nieuwe aanvalsleider zou in januari prioriteit hebben voor de Keuken Kampioen Divisie-club. Trainer Marino Pusic en technisch directeur Ted van Leeuwen zijn naar verluidt niet tevreden over Boere. Hij scoorde tijdens de eerste competitiehelft nweliswaar negen keer, maar de spits voldoet in de ogen van de leiding niet. Naast Boere beschikt Twente ook nog over Jari Oosterwijk.

Inmiddels circuleren in de Grolsch Veste de namen van drie mogelijke aanwinsten, meldt Twenteinsite. Het gaat om AZ-spits Druijff, Dessers (FC Utrecht) en de clubloze Boymans. Voetbal International schreef eerder deze week dat Utrecht bereid is om in januari afscheid te nemen van Dessers. Druijff scoort aan de lopende band namens Jong AZ en mag verhuurd worden. Boymans, oud-spits van onder meer FC Utrecht en Willem II, zit al maanden zonder club.