'Coman rijdt peperdure sportwagen total loss: Bayern-aanvaller zelf ongedeerd'

'Coman rijdt peperdure sportwagen total loss: Bayern-aanvaller zelf ongedeerd'

27-12-2018 15:49 Laatste update: 15:50
39

Bayern München-aanvaller Kingsley Coman is deze week betrokken geweest bij een auto-ongeluk in München. De Fransman crashte met zijn McLaren tegen de vangrail.

Coman kwam er zelf zonder ernstige verwondingen vanaf. Nadat hij in de ambulance was onderzocht, mocht hij weer naar huis. Zijn auto ter waarde van 250.000 euro kwam er minder goed vanaf, zo schrijft TZ.

Coman deelde in juni enkele fraaie plaatjes van zijn nieuwe bolide, een McLaren 720S Coupe, die de toen net 22-jarige aanvaller had aangeschaft. TZ omschrijft wat er precies gebeurd is: de Fransman reed op zondag 23 december rond 06.55 op de A95 in zuidelijke richting tussen München en Starnberg. Nadat de snelheidslimiet van 80 kilometer per uur was opgeheven, zou Coman het gaspedaal flink hebben ingetrapt. Omdat het wegdek nat was, zou Coman de grip over het stuur zijn verloren en eindigde zijn wagen met volle snelheid in de vangrail.

Coman kwam er zelf dus zonder kleerscheuren vanaf, maar van zijn wagen kan dat niet worden gezegd. Volgens TZ is de sportwagen total loss.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22 🙏🏾 #Merci

Een bericht gedeeld door Coman Kingsley (@king_coman) op