Transfernieuws: Elia krijgt bij Basaksehir te maken met Braziliaanse veteraan

Transfernieuws: Elia krijgt bij Basaksehir te maken met Braziliaanse veteraan

27-12-2018 19:03 Laatste update: 21:16
Süper Lig 22 Reacties

Eljero Elia krijgt in de tweede seizoenshelft te maken met Robinho. Zijn club Istanbul Basaksehir laat op de clubsite weten dat er een akkoord is bereikt met Sivasspor over de 34-jarige Braziliaan.

Robinho moet helpen de ambities van de Turkse topclub waar te maken, want Basaksehir gaat namelijk vol voor de landstitel. De club staat na zeventien duels op de eerste plek en heeft een voorsprong van zes punten op Trabzonspor, Malatayaspor, Kasimpasa en Galatasaray. 

Robinho hoopt in de herfst van zijn carrière nog een prijs aan zijn palmares toe te voegen. De tachtigvoudig Braziliaans international begon zijn profcarrière in 2005 bij Santos. Al snel werd hij gekocht door Real Madrid, dat miljoenen voor hem betaalde. Via Madrid kwam hij terecht bij Manchester City, waarna hij weer naar Santos ging. 

Na vier jaar AC Milan kwam hij terecht in China. Via Atlético Mineiro, een club uit Brazilië, streek hij in 2017 neer bij Sivasspor. Dit seizoen staat de teller op acht competitiedoelpunten in zestien wedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s