'Een terugkeer naar NAC zie ik zeker zitten, denk dat ze mij wel kunnen gebruiken'

'Een terugkeer naar NAC zie ik zeker zitten, denk dat ze mij wel kunnen gebruiken'

27-12-2018 19:31 Laatste update: 21:16
32

Kenny van der Weg is met KSV Roeselare een transfervrij vertrek overeengekomen. Dat meldt Omroep Brabant. De verdediger hoopt nu op een terugkeer naar NAC Breda.

Van der Weg verliet NAC in 2016 en speelde vervolgens twee seizoenen bij Ross County. Daarna maakte hij de stap naar Hamilton Academical. Sinds deze zomer speelde hij bij KSV Roeselare, dat uitkomt op het tweede niveau in België. Na vijf wedstrijden voor die club vertrekt hij. Hij zat de afgelopen maanden vooral op de tribune.

Van der Weg is blij dat er duidelijkheid is en is klaar voor een nieuwe uitdaging. De verdediger hoopt nu dat NAC hem weer in de armen sluit. "Een terugkeer zie ik zeker zitten. Persoonlijk denk ik ook dat NAC wel iemand zoals ik kan gebruiken", laat hij weten aan Omroep Brabant.

Van der Weg krijgt nog altijd veel berichtjes van NAC-supporters die hem steunen. "Ik mis NAC. Ik krijg van de supporters nog altijd veel berichtjes via social media, die vragen dan vaak of ik terug wil komen. Ik ga ook zo vaak als mogelijk wedstrijden van NAC kijken."