Koeman over 'sigaar-video' Memphis: 'Als ik zo'n filmpje zie, denk ik: ach'

Koeman over 'sigaar-video' Memphis: 'Als ik zo'n filmpje zie, denk ik: ach'

28-12-2018 09:28
36

Bondscoach Ronald Koeman heeft zich niet gestoord aan het filmpje dat Memphis Depay opnam nadat hij zijn 5 miljoenste Instagram-volger mocht begroeten. De aanvaller van Olympique Lyon liet zichzelf al rappend filmen bij de Eiffeltoren met een sigaar in zijn mond.

Moet kunnen, laat Koeman weten in een interview met het Algemeen Dagblad. "Die sigaar had van mij niet gehoeven, maar tegelijk denk ik: laat hem. Voetballers van nu mogen nog zo weinig." Elke stap die voetballers zetten, wordt tegenwoordig breed uitgemeten op social media, is Koeman opgevallen. "Dan mag zo'n filmpje van mij best, hoor. Als hij dat leuk vindt: prima."

"Het beeld dat veel mensen van Memphis hadden, had ik in eerste instantie ook", vervolgt de bondscoach, die Memphis echter beter leerde kennen toen hij als manager van Everton met de toenmalige Manchester United-aanvaller over een mogelijke transfer sprak. "Sinds dat moment heb ik een heel ander beeld van hem, we hebben sindsdien een heel goede klik. Als ik zie dat hij een Instagram-filmpje post, denk ik: ach."

Koeman merkt bovendien dat zijn kinderen dergelijke social media-uitspattingen wel kunnen waarderen. "Voor hen hoort het erbij om jezelf te laten zien op sociale media. Ze zijn niet anders gewend", vertelt hij. "Ik snap inmiddels wel een beetje hoe mensen van deze leeftijd de wereld zien."

Lees ook: Koeman over gewaagde actie Memphis: "Je moet het durven"

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I bet this freestyle’s going viral! Thank you to my supporters for helping me hit 5 million followers! 🙌🏽

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay) op