Moisander hoopt op avontuur met Werder: 'Graag weer een keer Europees spelen'

Moisander hoopt op avontuur met Werder: 'Graag weer een keer Europees spelen'

28-12-2018 21:46
10

Niklas Moisander wil Europa in met Werder Bremen. De Finse verdediger, die in Nederland uitkwam voor PEC Zwolle, AZ en Ajax, houdt van Europese wedstrijden en hoopt dat Werder dat doel kan gaan waarmaken.

Moisander speelde in Nederland al een aantal internationale wedstrijden. "Ik wil graag weer een keer Europees spelen", zegt de Fin in een interview met FOX Sports. "Ons doel is de Europa League. Dat zou mooi zijn, want ik heb in Nederland een aantal leuke Europese wedstrijden gespeeld. Dat wil ik ook graag met Werder, ik voel me hier thuis."

"We krijgen zo veel steun in eigen huis", prijst Moisander de fans in Bremen. "Maar ook in de stad zelf, waar iedereen achter ons stond. Het was bijna obsessief. Dat is de kracht van deze club. Hier heerst echt een familiegevoel. Dit is een prachtclub."

De Fin wil er alles aan doen om zijn club, waar ook Davy Klaassen onder contract staat, omhoog te stuwen. "Ik kom misschien rustig over, maar ik ben een emotionele speler", legt Moisander uit. "Ik hou van het spelletje en ik wil winnen. Op het veld ben ik dus heel gedreven, maar buiten het veld ben ik heel rustig."