Sneijder voorspelt: 'Ik twijfel er niet aan, dat worden twee hele grote spelers'

Sneijder voorspelt: 'Ik twijfel er niet aan, dat worden twee hele grote spelers'

29-12-2018 11:57
22

Wesley Sneijder denkt dat Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt hele grote spelers zullen gaan worden. De voormalig Ajacied is benieuwd hoe het tweetal van de Amsterdammers zich zal gaan houden in het Champions League-treffen met Real Madrid.

Ajax speelt na de winterstop tegen De Koninklijke om een plek bij de laatste acht in het miljardenbal. "Die wedstrijd is een geweldige test voor ze", zegt Sneijder in Marca over het jonge Ajax-tweetal. "Ze hebben kwaliteit te over en ze hebben een geweldige toekomst, maar het is nu moeilijk om daar meer over te kunnen zeggen. Ik twijfel in ieder geval niet dat het hele grote spelers zullen gaan worden."

Sneijder ziet dat Real Madrid zonder Cristiano Ronaldo te verslaan is. "Ik wist dat Real Madrid erg afhankelijk was van Ronaldo, omdat hij altijd het verschil maakte. Om die reden is het voor mij geen verrassing dat het nu minder gaat. Uit alles blijkt gewoon dat Madrid erg afhankelijk was van hem. Als ze hem nog hadden gehad waren de kansen voor Ajax een stuk minder positief geweest."