Van der Hoorn kopt raak en voltooit daarmee comeback van Swansea

29-12-2018 18:12 Laatste update: 30-12-2018 20:56
16

Mike van der Hoorn heeft Swansea City in het thuisduel tegen Wigan Athletic een punt bezorgd. De voormalig Ajacied kopte zijn ploeg uit een voorzet van ex-Twentespeler Bersant Celina op 2-2. Swansea stond eerder in de wedstrijd nog met 2-0 achter.

Een dubbelslag van Joe Garner van Wigan in de eerste helft zorgde voor teleurstelling in het stadion van Swansea City en bij de verslagen doelman Erwin Mulder. In de tweede helft zorgde de thuisploeg echter voor een wederopstanding. Eerst maakte Wigan-captain Dan Burn een eigen doelpunt, waarna Van der Hoorn met het hoofd de 2-2 scoorde.

Naast Mulder en Van der Hoorn speelde ook ex-Vitessenaar Wilfried Bony een kwartier mee bij de ploeg uit Wales. Luciano Narsingh zat vanwege een blessure niet bij de selectie. Swansea is na de zege in de brede middenmoot van het Championship terug te vinden. De ploeg van Mulder, Narsingh en Van der Hoorn staat dertiende.