'Castaignos wil duidelijkheid van Keizer; eerste clubs informeren naar spits'

'Castaignos wil duidelijkheid van Keizer; eerste clubs informeren naar spits'

29-12-2018 18:29 Laatste update: 19:37
46

Luc Castaignos hoopt snel op duidelijkheid van Sporting Portugal. Onder Marcel Keizer hoeft de Nederlandse spits niet te rekenen op speelminuten. Castaignos wil het seizoen graag afmaken bij Sporting, maar een gesprek met de clubleiding laat nog op zich wachten.

Dat meldt Voetbal International. De Portugese krant O Jogo schreef onlangs dat Castaignos in de etalage is gezet door Sporting, maar de spits geeft zich niet zomaar gewonnen. Hij is niet blij met zijn rol als tribuneklant, maar wil het seizoen graag afmaken. Daar wil hij dus snel duidelijkheid over.

Volgens VI hebben de eerste clubs geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Castaignos (26). 'Het is voor Castaignos dan ook wachten op duidelijkheid van Keizer en de clubleiding', schrijft het weekblad. Om welke clubs het gaat is niet duidelijk.

Castaignos werd in 2016 gekocht door Sporting, maar een doorbraak kwam er nooit. De spits flopte ook bij Internazionale en zijn periode bij Eintracht Frankfurt leverde ook weinig succes op. In de Eredivisie deed Castaignos het bij Feyenoord en FC Twente uitstekend. Bij Vitesse ging het met twee goals in dertig wedstrijden weer minder.