Update: Janssen-gerucht tegengesproken door grote krant in Schotland

Update: Janssen-gerucht tegengesproken door grote krant in Schotland

Gepubliceerd: zondag 30 december 2018 om 13:07zo 30-12-2018 om 13:07

Vincent Janssen is in beeld bij Celtic. Dat meldt een aantal Schotse boulevardkranten deze week. Janssen zou onlangs een wedstrijd van de kampioen van Schotland hebben bijgewoond. 

De situatie van de zeventienvoudig Oranje-international bij zíjn huidige werkgever Tottenham Hotspur is uitzichtloos. Dit seizoen kreeg Janssen niet eens een rugnummer toegewezen. De aanvaller werd ook niet ingeschreven voor de Premier League en de Champions League. Dit seizoen kwam Janssen nog geen minuut in actie. Sowieso herstelt de oud-spits van AZ momenteel van een voetblessure die hem al maanden uit de roulatie houdt. 

In het nieuwe kalenderjaar hoopt Janssen fit genoeg te zijn om een transfer te kunnen maken. Celtic zou volgens onder meer The Daily Record belangstelling voor hem hebben. Tijdens het competitieduel tussen Celtc en Motherwell (3-0) op 19 december werd Janssen door fans gesignaleerd op de tribunes van Celtic Park.

Onduidelijk is nog of Celtic Janssen wil kopen of huren. De aanvaller heeft in Londen een contract tot medio 2020. Vorig seizoen werd Janssen door Spurs verhuurd aan Fenerbahçe. 

Update 13.07 uur: Volgens The Scotsman, een grote krant in Schotland, is Celtic niet van plan om Janssen te halen. De Schotse club richt het vizier op andere spelers, waaronder Brighton & Hove Albion-spits Aaron Connolly (18). 

Lees ook: 'Spurs wil 80 miljoen verdienen met 'major sale' in januari: Janssen en Vorm weg'

Poll

Is Celtic een mooie cluhb voor Janssen?

(1913 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws