Kiezen tussen De Graafschap en Go Ahead: Je denkt er natuurlijk wel over na

Kiezen tussen De Graafschap en Go Ahead: "Je denkt er natuurlijk wel over na"

30-12-2018 16:08
23

Daryl van Mieghem signeerde in juni 2018 een éénjarig contract bij De Graafschap, maar de vleugelaanvaller had óók kunnen kiezen voor Go Ahead Eagles.  Dat vertelt hij in gesprek met Away Days. 

Er was veel belangstelling voor de 29-jarige Van Mieghem, die een aflopend contract had bij Heracles Almelo en dus transfervrij ingelijfd kon worden. De Graafschap huurde hem in het seizoen 2017/18 al en was geïnteresseerd, maar ook Go Ahead meldde zich. "Een paar weken nadat we in Deventer speelden, heb ik inderdaad met ze gesproken. Het stond voor mezelf al wel redelijk vast dat ik daar niet naartoe zou gaan, maar ik wilde toch graag horen wat ze wilden", vertelt de aanvaller.

"Ik heb lang met John Stegeman gewerkt bij Heracles, dus ik vond het netjes om wel met hem te gaan praten." Stegeman verkaste in de zomer van Almelo naar Deventer. De coach wilde Van Mieghem graag meenemen naar z'n nieuwe club. 

"Je denkt er natuurlijk wel over na, maar ik ben gebleven om andere redenen. Dat we hier Eredivisie zouden spelen, vond ik belangrijk en ook omdat ik al een fijne tijd op De Vijverberg heb gehad."