De Boer voegt twee Nederlanders toe aan staf: 'Zij gaan met hem mee'

De Boer voegt twee Nederlanders toe aan staf: 'Zij gaan met hem mee'

Gepubliceerd: maandag 31 december 2018 om 10:47ma 31-12-2018 om 10:47

Orlando Trustfull en Bob de Klerk gaan deel uitmaken van de technische staf van Frank de Boer bij Atlanta United. Guido Albers, zaakwaarnemer van De Boer, vertelt dat in gesprek met Voetbal International. 

De komst van Trustfull en De Klerk is door Atlanta United nog niet bevestigd. Volgens Albers heeft De Boer de ambitie om 'lang bij Atlanta te werken'. Afgelopen week signeerde de oud-trainer van Ajax, Internazionale en Crystal Palace een vierjarig contract bij de kampioen van de Major League Soccer.

"Ze zeggen dat de MLS nu echt de stap gaat maken. In alles, sportief en financieel. Daar wil hij onderdeel van uitmaken. Orlando Trustfull en Bob de Klerk gaan met hem mee als assistenten en dan gaat het rond 15 januari allemaal beginnen. Hard werken, de normen en waarden van de club uitdragen en loyaal zijn: dat eist Atlanta United van De Boer", stelt Albers. 

"Presteren moet je altijd en overal, maar hij zal er niet na drie nederlagen uitliggen bij wijze van spreken. In Amerika is de coach sowieso veel minder snel de pineut."

Trustfull maakte eerder al in Amsterdam en Milaan onderdeel uit van de staf van De Boer. De Klerk is een oude bekende van De Boer uit de jeugdopleiding van Ajax. Hij was recentelijk actief in China en in het Canadese profvoetbal. 

Lees ook: 'Hoe De Boer is weggezet slaat nergens op, bracht de echte Ajax-filosofie terug'

Poll

Wordt De Boer een succes bij Atlanta?

(3296 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws