'Legertje clubs' uit Eredivisie en Duitsland wil Engels: Dat is ook logisch

'Legertje clubs' uit Eredivisie en Duitsland wil Engels: "Dat is ook logisch"

31-12-2018 17:05
25

Clubs uit binnen- en buitenland staan in de rij voor Mario Engels. Stephan Engels, vader en zaakwaarnemer van de Duitse aanvaller van Roda JC, bevestigt dat maandag in gesprek met het Limburgse L1. 

Het regionale medium weet dat 'een legertje clubs uit de Eredivisie én de 2. Bundesliga' in de markt is voor de 25-jarige Engels. "Die clubs hebben zich inderdaad gemeld. Dat is ook logisch na Mario's prestaties in de afgelopen maanden. Daarnaast is het ook goed dat hij in het bekerduel tegen Ajax sterk speelde, dat trekt extra aandacht", aldus zijn belangenbehartiger

Het contract van de aanvaller, die dit seizoen veertien keer trefzeker was, loopt komende zomer af. Engels senior stelt dat er (nog) geen concrete gesprekken zijn gevoerd met andere clubs. Een vertrek uit Kerkrade is allerminst vanzelfsprekend. 

"Mario voelt zich gelukkig bij Roda en krijgt veel waardering van de club en de supporters. Dat is veel waard." Een nieuw contract is 'zeker mogelijk'. "Met Roda terugkeren in de Eredivisie is immers ook een mooi doel."

Lees ook: Roda JC gaat man van 14 goals mogelijk verkopen: 'Lijstje ligt klaar'