Update: Record: Pepe dicht bij FC Porto-terugkeer

Update: Record: Pepe dicht bij FC Porto-terugkeer

04-01-2019 23:02 Laatste update: 23:12
24

Volgens het Franse 10Sport heeft Thierry Henry zijn vizier gericht op Pepe. Het is nog maar de vraag of zijn club AS Monaco kans maakt, want naar verluidt zet de transfervrije Portugees zijn carrière liever ergens anders voort.

Pepe wil liever in Engeland of Portugal aan de slag, meldt Le10 Sport 'exclusief'. Er is echter wel contact geweest tussen Pepe en de directie van Monaco. Al snel werd duidelijk dat de verdediger Monaco niet ziet zitten.

Pepe staat nu in contact met clubs uit Engeland en Portugal, maar het is niet duidelijk om welke clubs het gaat. Ook is onzeker of het om clubs gaat die op het hoogste niveau actief zijn. 

Pepe (35) speelde in Portugal voor FC Porto, waarna hij jarenlang furore maakte in het shirt van Real Madrid. In 2017 tekende hij bij Besiktas. Zijn contract werd onlangs ontbonden in Turkije, naar verluidt vanwege een financieringsprobleem. Besiktas heeft veel grootverdieners en wilde daarom van enkele dure spelers af. Pepe verdiende in Turkije ruim vier miljoen euro per jaar.

Update 4.1.2019 22:59 uur: Pepe keert spoedig terug bij FC Porto, meldt Record in Portugal. Volgens het Portugese medium is een rentree bij de club die hij al eens diende dichtbij. Porto wilde Pepe in september al hebben, maar de 36-jarige veteraan stond toen nog onder contract bij Besiktas. Daar werd zijn verbintenis onlangs ontbonden.