'De Graafschap greep naast De Leeuw én Sierhuis en richt pijlen op oude bekende'

'De Graafschap greep naast De Leeuw én Sierhuis en richt pijlen op oude bekende'

01-01-2019 19:30
14

De Graafschap is op spitsenjacht en heeft Cyriel Dessers en Vincent Vemeij op het oog. Volgens de Gelderlander wil de Eredivisie-hekkensluiter met beide aanvalsleiders, overbodig bij respectievelijk FC Utrecht en Heracles Almelo, om de tafel.

Vermeij is geen onbekende op de Vijverberg: de blonde Blaricummer speelde tussen 2014 en 2016 al voor De Graafschap en verleidde Heracles Almelo om het eigen transferrecord te breken. In Almelo is hij echter reserve achter Adrian Dalmau. De 24-jarige spits heeft een contract tot het einde van het seizoen, maar is bereid om tussentijds te vertrekken.

Vlak voor de jaarwisseling meldde Het Belang van Limburg al dat De Graafschap jacht maakte op Dessers. De Belg heeft echter ook opties in het buitenland. De Superboeren waren onlangs al in gesprek met Kaj Sierhuis, die echter koos voor FC Groningen én hadden interesse in een andere oude bekende: Michael de Leeuw was tijdens het seizoen 2011/2012 op de Vijverberg te bewonderen, maar heeft een transfer naar FC Emmen verkozen boven een rentree in Doetinchem.