Larsson zelfkritisch: Oké, om eerlijk te zijn, I’ve played like shit

Larsson zelfkritisch: "Oké, om eerlijk te zijn, I’ve played like shit"

02-01-2019 10:50
15

Sam Larsson lijkt steeds beter in zijn spel te komen bij Feyenoord. De media loven de prestaties van de Zweed de laatste weken, maar Larsson zelf tempert de verwachtingen.

"In het voetbal wordt alles opgeblazen", zo laat Larsson weten aan Voetbal International. "Ik was niet zo slecht als iedereen deed voorkomen en misschien speel ik de laatste weken ook wel niet zo goed als men doet geloven. Ik weet dat ik nog veel beter kan. Het grote verschil is alleen het gevoel dat ik zelf heb. Ik voel me goed en vrij, dat heb ik wel nodig om te kunnen presteren."

Wedden

Meer odds

"Voor de interlandbreak in november heb ik een aantal mindere wedstrijden gespeeld. Oké, om eerlijk te zijn, I’ve played like shit, toen was die vorm er duidelijk niet", vervolgt de Zweed, die zelf ook niet snapt waarom hij de ene week wel en de andere week niet in vorm is. "Er zijn dagen dat je je voor een wedstrijd niet heel lekker voelt en je vervolgens geweldig speelt. Maar net zo goed sta je op zondag op met een heerlijk gevoel en bak je er tijdens de wedstrijd niks van."