'Ik weet nu wat ik wil. Ik wil hoofdtrainer worden bij Vitesse'

'Ik weet nu wat ik wil. Ik wil hoofdtrainer worden bij Vitesse'

02-01-2019 14:26
43

Theo Janssen (37) heeft grote ambities. De voormalig middenvelder en publiekslieveling van Vitesse hoopt ooit hoofdtrainer te worden van zijn club. Janssen, wiens contract komende zomer afloopt in Arnhem, vertelt dat in gesprek met Voetbal International. 

Momenteel is de vijfvoudig Oranje-international coach van Vitesse O19. Janssen wist lang niet wat-ie ná zijn actieve carrière wilde. "Nu wel. Ik wil hoofdtrainer worden bij Vitesse. Dat is mijn club", laat hij nu weten.

Wedden

Meer odds

"Er zijn veel goede trainers in het amateurvoetbal en genoeg slechte in het betaald voetbal. Ik zeg niet dat ik over vijf of tien jaar hier trainer ben, ik heb geen tijd in mijn kop. Ik moet het zelf verdienen, maar je moet ook de kans krijgen."

"Giovanni van Bronckhorst, Frank de Boer en Mark van Bommel kregen die ook een keer. Ik wíl wel, nu even afwachten wat de club zegt. Mijn contract loopt af. Ik heb nog niets gehoord, maar ik ga ook niet zelf aankloppen. Ze moeten naar mij toe komen en als ze niet willen, als ze me niet goed vinden, ook prima."