Update: Jordania verlost broer van FC Eindhoven-bank en haalt hem naar Den Bosch

Update: Jordania verlost broer van FC Eindhoven-bank en haalt hem naar Den Bosch

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 10:50di 08-01-2019 om 10:50

Laatste update: dinsdag 8 januari 2019 om 10:50di 08-01-2019 om 10:50

FC Den Bosch-eigenaar Kakhi Jordania zoekt de eerste winterse versterking voor de Keuken Kampioen Divisie-koploper dichtbij huis. Zijn broer Levan Jordania zal naar verwachting op korte termijn overkomen van FC Eindhoven, waar hij zijn contract gaat laten ontbinden.

Het Brabants Dagblad en Voetbal International melden dat de transfer al rond is. Volgens het BD gaat jongste Jordania-telg donderdag zelfs met de selectie van FC Den Bosch mee op trainingskamp.

De 22-jarige Georgiër voetbalde eerder in de jeugdopleiding van Vitesse, waar vader Merab eigenaar was, en stond tussen 2015 en 2017 onder contract bij Achilles '29. Sinds deze zomer stond hij onder contract bij FC Eindhoven. Jordania kwam echter niet verder dan twee invalbeurten van ieder één minuut. Het

Naar verwachting zal er binnenkort nóg meer transfernieuws komen uit Den Bosch. De winterkampioen van de Keuken Kampioen Divisie wordt al enige tijd in verband gebracht met NEC-spits Sven Braken, die niet met de Nijmegenaren meegaat op trainingskamp. Bovendien lijken de Bosschenaren te speuren in Brazilië en Estland.

Update 08/01, 10:48 uur: Levan Jordania heeft zich aangesloten bij de selectie van FC Den Bosch. Dat meldt FC Eindhoven via de officiële kanalen. De middenvelder speelde dit seizoen twee competitieduels voor de Eindhovenaren.

Het contract van Jordania liep tot de zomer van 2019. 'We wensen Levan alle succes toe in het vervolg van zijn carrière', laat FC Eindhoven weten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat FC Den Bosch dit seizoen promoveren?

(5652 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws